Tongseng sheep recipe tasty and Quick

Tongseng sheep recipe tasty and Quick.At the time leading up to the feast of Eid al-Adha as it currently usually muslim friends we already started planning what dishes later on serve in that holy day. Indeed the day of sacrifice is a special moment. 


Further, the phenomenon not only for sacrificial meat that has become one of the habits and requirements of law in Islam is indeed a tradition unto itself for the people of Indonesia. Not only to sate and goatCoconut Curry goat recipe, usually we make is tongseng cooking recipes. This time, I will give you some tips about how to make a goat's and marinade tongseng tongseng what I needed.



Like cooking Goat Coconut Curry, how to make Typical Goat Tongseng Solo also arguably easy easy difficult. But in fact arguably if seasoning tongseng sheep is simpler and a bit when compared to making a Goat Coconut Curry Recipe was rather a lot of spices rempahnya. That should be the main concern is the meat processinghis sheep prengus his sheep peculiar smell to it that is missing. Yes, when we buy so this smell usually did not smell but make friends who have not been regular processing goat meat, there are some things to watch out for so that the results are still tasty and delicious.

Actually, there are two kinds of variation type of recipe tongseng circulating at the center of our society, namely tongseng with coconut milk and goat togseng recipe without coconut milk. This time I will invite friends to make the recipe with coconut milk so that Goat Tongseng results are legit and savory. For the making of a recipe this time around, the main raw material of his sheep meat should be boiled before use. The meat is not boiling process need to be washed and cooked until setegah this is to replace the process of washing the meat. In addition this process is also done to eliminate the typical raw goat usually bothering his goats tongseng cuisine scents and so that the meat is more tender moments in chewing. For more details, please see the detail spices tongseng and how to make a cookbook tongseng his sheep under Yes.

Ingredients ingredients and Marinade Recipes Tongseng sheep

1. The main material used is 600 grams of lamb chops. Boil the first parboiled to remove odors and dirt prengus dirt is attached to.
2. Great medium-size garlic as much as 5 pcs. Peel and discard the Peel(a subtle seasoning).
3. The Pecan Roasted as much as 5 pcs (seasoning).
4. Ginger peeled his skin along the 3 cm (seasoning).
5. Localized onion medium-size large as much as approximately 6-7 pcs (seasoning).
6. Pepper grains as 6 pcs or can be replaced seikit powder pepper (seasoning).
7. The cilantro as much as approximately 1.5 small spoon or teaspoon (herbs).
8. Turmeric is already burned and peeled so that more fragrant along 4-5 cm (seasoning).
9. Lodized table salt more or less as much as 2.5 small spoon.
10. Clean water for cooking the broth was more or less as much as 1.5 liters.
11. Bay leaf is already in the washing NET as much as 3 pieces.
12. Coconut milk extracted from the juice of the coconut fruit as much as 1200 ml.
13. Galangal that's already bruised by more or less all 3 cm.
14. Vegetables Cauliflower was more or less as much as 200 grams. Clean and cut into small rectangular box box.
15. Localized onion 3 pcs. Peel and cut thin thin the broth to the mixture.
The bruised Lemongrass stalk approximately 1 pcs. Take the white part only.
16. Tomatoes Green raw medium-size by as much as 1-2 pcs. Clean washand cut into pieces.
17. Cayenne or less as 6 pcs. Cut into small little rough. Can be added in a rather spicy.
18. Leeks are already washed clean as much of the shaft. Small little pieces.
19. Sweet soy condensed as much as 4-5 tablespoons.
20. Cooking oil for sautéing to taste.

How to make Recipes Tongseng sheep

1. Prepare one pot and fill with clean water to taste. Stew meat back on top and add the bay leaf in it until tender. Drain and cut into small little lamb chops to taste.
2. While waiting for the meat is soft and tender, prepare one pot again and enter santannya. Simmer on medium heat while stirring stir.
3. Enter the marinade seasoning smooth into stew in coconut milk andadd 2 pieces of bay leaf, Lemongrass, salt and lengkuasnya. Stir to blend well back until the coconut milk to a boil and then turn off.
4. Take steel frying pan and fill the oil to taste. Saute the onion in thin slices and the pepper to taste cut already cut.
5. Enter the meat already cut soft and cut into a stir fry. Stir again briefly to smell fragrant.
6. Insert the 250 grams of cabbage already cut pieces into a stir fry. Goreg again until the cauliflower was a bit wilted.
7. Add the sweet soy sauce creamy taste convenient place (use a goodresult so that the sauce is delicious). Stir with stir fry ingredients other ingredients until blended and mixed it all.
8. Stir in the coconut milk over into steel stir fry stirring return with all the ingredients and spices to a boil. Remember the stirring process should not stop in order not to break the coconut milk.
9. Last insert chunks of leeks and green tomatoes. Stir again and cook on medium heat till all the ingredients are cooked.
10. The last taste before serving. Add salt and soy sauce when daour feltless legit.

To look and feel more attractive, sprinkle over lamb tongseng dishesfried shallots. Serve this Delicious lamb Tongseng Recipes with shrimp or white cracker cracker and a plate of rice that is still warm. Definitely guaranteed to all members of the family will be heartily enjoyed it.

Artikel Terkait

Tongseng sheep recipe tasty and Quick
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email